A+ R A-

انتقادات و ابهامات مجلسی‌ها از صدور یک بخشنامه در آموزش و پرورش

 انتقادات و ابهامات مجلسی‌ها از صدور یک بخشنامه در آموزش و پرورشخبرگزاری تسنیم:سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:‌ نمایندگان مجلس ابهامات و انتقاداتی را پیرامون دو بخشنامه ابلاغ شده از سوی آموزش‌وپرورش تحت عنوان «مدیر مشاور و مشاوران مدیران مدارس» اعلام کرده‌اند.

قاسم جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به صدور بخشنامه‌ای توسط آموزش و پرورش تحت عنوان « مدیر مشاور و مشاوران مدیران مدارس» اظهار داشت:‌ اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درخصوص صدور این بخشنامه نگرانی‌هایی را اعلام کرده‌اند مبنی بر اینکه شاید هدف اصلی از صدور این بخشنامه اهداف سیاسی باشد.

وی افزود:‌ محتوای این بخشنامه توسط اعضای کمیسیون آموزش مجلس بررسی شده است و مواردی مطرح شده که از غلبه انگیزه‌های سیاسی بر انگیزه‌های آموزشی و تربیتی در ابلاغ این بخشنامه تاکید دارد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد:‌ با توجه به افراد انتخاب شده به عنوان مشاور شائبه اهداف سیاسی در این طرح پررنگ‌تر می‌شود به همین جهت اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جلسه‌ای را با حضور مسئولان وزارت آموزش و پرورش برای توضیحات بیشتر در این خصوص برگزار خواهند کرد.

به گزارش تسنیم، محمد فاضل مدیرکل دفتر وزارتی آموزش‌وپرورش نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خصوص اجرای طرح مدیر مشاور در سطح ادارات آموزش‌ و پرورش مناطق مختلف کشور اظهار داشت:‌ در قالب این طرح مدیران کل آموزش‌ و پرورش استان‌های مختلف کشور می‌توانند از مشاوره‌های مسئولان و مدیران گذشته برای افزایش توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

وی افزود:‌ مدیران و روسای آموزش‌ و پرورش در استان‌های مختلف کشور می‌توانند از افراد صاحب نظر به عنوان مشاور استفاده کنند تا در انجام فعالیت‌های خود موفق‌تر عمل کنند. در حقیقت هدف اصلی این طرح همیاری، مساعدت فکری و تجربی این افراد به روسای آموزش‌وپرورش مناطق مختلف کشور است.

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش‌ و پرورش در پاسخ به این پرسش «مشاورانی که قرار است به کار گرفته شوند از میان معاونان و مدیران آموزش‌ و پرورش در دولت‌های قبل هستند؟» گفت:‌ معاونان آموزش‌ و پرورش در دوره‌های گذشته می‌توانند به عنوان مشاور در این طرح به کار گرفته شوند اما ادارات آموزش‌ و پرورش در مناطق مختلف کشور هیچ الزامی برای اجرای این طرح نداشته و کاملاً داوطلبانه است.

فاضل ادامه داد:‌ اجرای طرح مدیر مشاور منجر به بهره‌گیری از تجربیات مدیران با سابقه،‌ خوشنام و موفق نظام تعلیم و تربیت و ارتقاء کیفی‌تر فعالیت‌های مدیران فعلی می‌شود. همچنین، باعث جلوگیری از آزمون و خطای مکرر در تصمیمات مدیریتی مدیرات فعلی و کاهش خسارت‌های ناشی از آن می‌شود.

انتهای پیام

نظرات/سوالات

  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید

چند رسانه ای

صوت: بحث و گفتگو دکتر جعفری در باب شبهات فرهنگی
صوت: گزارش صحن علنی دوشنبه 26 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
صوت: نطق اضطراری آخر سال دکتر قاسم جعفری در مجلس
گزارش صحن علنی 25اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی شنبه 24 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی 21 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش بازدید دکتر قاسم جعفری از حوزه گیفان

آخرین مطالب

آمار بازدید

امروز
دیروز
بازدید کل
69
233
1638359
سه شنبه، 04 ارديبهشت 1403

گالری تصاویر

No result...