A+ R A-

خبرگزاری فارس؛رمز تبیین امامت در نگاه امام رضا(ع)؛1401/03/21

جبهه معاند به همان مقیاس که برای تضعیف ارزش‌ها و باورهای ملی و دینی تلاش می‌کند برای خنثی کردن اقدامات اعتبار آفرین و فزاینده داشته‌های اجتماعی نظام مثل « سلام فرمانده » نیز مایه می گذارد.

خبرگزاری فارس؛رمز تبیین امامت در نگاه امام رضا(ع)؛1401/03/21

خبرگزاری فارس؛ یادداشت- قاسم جعفری: روز اول ذی القعده میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها است و یازدهم همین ماه مولد امام علی بن موسی الرضاع و سال هاست که در عرف کشور ما این موسم را دهه کرامت می‌نامند. مهم تر از شناخت شناسنامه‌ای اهل البیت حصول معرفت به شان آن بزرگواران است. در زبان روایات بر زیارت عارفانه تاکید شده است. دو حدیث از امام رضا ع را  از سمع و نظر بگذرانم؛

۱- من لم یشکر المنعم من المخلوقین لم یشکر الله. هر کس احسان مخلوقی را نادیده بگیرد در واقع ناشکری حق را کرده است.

۲- أن الأمامة زمام الدین و نظام المسلمین و أس الأسلام النامی و فرعه السامی. امامت زمام دین نظام مسلمانان تنه تنومند اسلام و شاخه مرتفع آن است.

بد نیست کمی به اطراف کشور نگاه کنیم ؛ افغانستان ، درست است که به ظاهر از سیطره رژیمی دست نشانده امریکایی ها رهیده است اما اینک در سیطره کسانی است که با مکتب اهل بیت افتراق عقیدتی دارند  هر چند چهره ای تعاملی نشان می‌دهند اما برای مقابله در زمان مقتضی از انگیزه بالایی برخوردارند. دولت پاکستان به یکباره از دست گروهی که در برابر امریکایی کمی غیرت نشان می داد خارج شد و به باندی سپرده شد که مشهور به سرسپردگی برای آمریکا و عربستان سعودی است.

تاملی ساده در کشورهای جبهه مقاومت هم عبرت آموز است. عراق در اثر اختلافی که بین شیعیان راه انداختند با گذشت حدود ۸ ماه هنوز موفق به تعیین رییس جمهور و نخست وزیر نشده است. ادامه نخست وزیری شخص فعلی پر واضح است که بیش از پیش در راستای تلمین منافع امریکایی ها و غرب است.

هژمونی تبلیغاتی غربی ها و گروه های داخلی طرفدارشان در لبنان با توسل به تهدید و تطمیع و پاراپاگاندای شدید کاری کرد که جبهه مقاومت به رغم کسب اکثریت نصاب تشکیل دولت مستقل را به دست نیاورد. اوضاع سوریه به دلیل گرفتاری روسیه در بحران اکراین اینک شرایط خاصی دارد و رژیم صهیونیستی به خود اجازه می دهد که به طور مداوم به آن تجاوز هوایی و بمباران و حمله موشکی داشته باشد.

کشورک‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس هم که جوجه هایی را می مانند که به طور طبیعی زیر بال شیطان بزرگ و رژیم منحوس صهیونیستی پناه گرفته اند و در اجرای سیاست ها و فرامین آنان سر از پا نمی شناسند . اروپایی ها در این چند دهه در حق ملت ایران واقعا مسابقه نامردی ، حق کشی و تمهید برای انجام ظلم ها و جفاهای بیشتر را به عنوان شغلی دائمی در پیش گرفته اند.

امریکایی ها تصمیم جدی دارند در مذاکرات هسته ای موسوم به برجام از خر شیطان پیاده نشوند و حقوق حقه ملت ایران را به رسمیت نشناسند. به رغم ناکامی‌های جدی هنوز به سلاح تحریم ها امیدوارند و دست سگ هارشان در منطقه را هم برای تهدیدهای جور واجور باز گذاشته اند. در ارتکاب دزدی دریایی به اوج وقاحت رسیده اند. نبرد سایبری و اطلاعاتی را به جد دنبال می کنند. از ترور اهداف ارزشمند در رشته های مختلف ابا ندارند و...

سوال ساده این است در متن این همه توفان و تلاطم اگر امامت امت که امروز تجلی در ولایت فقیه دارد نبود یا ضعیف بود چه کسی باید هدایت و لنگرداری  کشتی حاکمیت و نظام ، حراست و صیانت از ملک و ملت را بر دوش کشد؟ آیا مقابله با این همه تهدید و خطر بی توجه به نقش هدایتگرانه ولایت و رهبری امت میسر است؟ آیا به بیان رسای امام رؤوف و عالم آل محمد ص مقوله دیگری غیر از امامت امت می تواند زمام دین و نظام بخش جامعه و کشور باشد؟

سوگمندانه باید گفت برخی ها مدام در پی بهانه جویی اند و برای حاشیه سازی افسانه می سرایند. ماجرای تلخ متروپل آبادان مشتی از خروار است. عده ای تبانی می کنند برای خیانت در قضیه یک ساختمان آن هم چند سال قبل از بر کرسی نشستن این دولت اما ظاهرا باید تاوان آن را دولت سیزدهم بدهد. فراموش نمی کنیم خواننده مشهور از دنیا رفت و هنگام در لحد گذاردن جنازه برخی التماس فاتحه و صلوات برای روح درگذشته داشتند اما حاضران کف می زدند حالا همان طیف سنگ عزای عمومی برای مردم عزیز آبادان را به سینه می زنند!

کسی متقن بگوید دولت در جریان سفرهای استانی با همه مشکلات و نارسایی هایی که میراث گذشته است چه کم گذاشته است؟ وقتی یک نفر مثل نماینده مردم خواسته ای دارد که خود می داند مقدورات فعلی نظام به رغم اراده بر بذل موجود در کوتاه مدت پاسخگوی فعلیت تمام و کمال آن نیست چرا افزایش انتظارات را در مردم یا اصناف خاص و شریف دامن می زنند ؟! نماینده عزیزی می فرماید اگر مشکل آب فلان جا حل نشود بهتر است که رییس جمهور به استان ما نیاید! این عزیز متشرع که قطعا از سر دلسوزی سخن می گوید کاش کمی واقع گرا بود و محتوای قاعده فقهی درک را هم لحاظ می کرد . «  ما لایدرک کله لایترک کله »
عجیب آن است که برخی بهانه جویان دستاورد ملموسی مثل کنترل موج های سهمگین کرونا با سویه‌های مختلف را هم انکار می‌کنند اینها می‌گویند فروکش بیماری همه جایی است اما پاسخ نمی‌دهند که در میان فشارهای مختلف روانی و پاراپاگاندای شدید دشمن و تحریم های بی سابقه آنچه واقع شده آیا می تواند عادی تلقی شود و عنصر مدیریت و تلاش کلا بی اثر انگاشته شود؟!

یکی از ترفندهای نخ نمای دشمن که در صورت کم توجهی می تواند بخشی از افکار عمومی را مدیریت  کند تلاش معاندان به ضمیمه اذناب داخلی شان برای اعتبار زدایی از مراجع رسمی نظام است. در آمارها تشکیک کنند و در مقابل اخبار منتشره از منابع رسمی و از جمله رسانه ملی علامت سوال می گذارند.

تاریخ به یاد دارد که وقتی رهبری معظم برای بازدید به مناطق زلزله رفت اوهام بافتند که آن فرد بدل ایشان است . یک نمونه زنده همین که وقتی خبر دستگیری باند سارقان صندوق امانات بانک ملی منتشر شد، بیماردلانی نوشتند؛ واقعیت ندارد. البته از این جماعت که خیل میلیونی ۹ دی را ساندیس خور معرفی می کردند انتظار بیش از این نیست.

در آستانه سالگرد انتخابات ۲۸ خرداد باید گفت به تعبیر برخی نمایندگان نام آشنا و متخصص در عرصه اقتصاد و به اعتراف کتبی و شفاهی گذشتگان دولت واقعا وارث خزانه خالی و مقروض بوده است  به رغم هزینه تراشی هایی که در ماه ها و روزهای آخر دولت گذشته انجام شده است که فقط هزینه حقوق کارکنان بخش های مختلف ده ها هزار میلیارد تومان می شود به لطف حق دولت همه این موارد را تمشیت نموده است . حال چرا برخی همچنان به شماتت دولت ادامه می دهند خود مساله ای انتباه برانگیز است.

در ماجرای پیچیده تبدیل نحوه پرداخت یارانه ها و اصلاح روش ارز ترجیحی فراز و فرودهای بسیاری را مشاهده کردیم واقعیت این است که مافیای برخوردار از رانت های به ظاهر قانونی به این راحتی نمی تواند از این طعمه بزرگ  راحت الحلقوم بگذرند . آقای رییس جمهور و تیم همکار ایشان به خوبی می دانستند که ادامه مسیر گذشته در عین حال که به ضرر منافع ملی و اقتصاد کشور است اما منتفعان و کاسبان ارز ۴۲۰۰ تومانی بر سر سفره می نشینند و جیغ بنفش برنمی آورند. چنین کاری محبوبیت بالای دولت را در سال اول نمی کاهد اما استمرار خیانت به کشور و ملت را تجویز می کند . آقای رییسی معتقد برای اصلاح امور مردم بویژه اقتصاد اگر لازم باشد باید آبرو هم گذاشت. وقتی دولتی با چنین روحیه ای پا در عرصه گذارده است چرا برخی نمی خواهند این ریل گذاری صحیح اتفاق بیفتد؟ سوگمندانه باید گفت برخی دلسوزان که در اصنافی چون نمایندگان حتی ائمه جمعه و شخصیت های شناخته شده نمونه هایی دارد  با نیت مردم داری چوب حراج بر آبرو و اعتبار نظام می زنند . فراموش نکنیم دولت سیزدهم از عمق باور مسوولیت پذیر است سختی معیشت مردم، تورم گرانی بیکاری و خیلی موارد دیگر را به طور میدانی لمس می کند و هرگز بنا ندارد که با فرافکنی قولی و عملی تقصیر را بر دوش دیگران بیندازد که انصافا حصه گذشتگان و برخی جریانات رسمی و یا پشت پرده ای در این رنجنامه کم نیست اما حرف حساب این است از دشمن و اعوان و انصار بیرونی و داخلی اش که انتظاری نیست اما هر آنکس و جریانی که دل در گرو نظام و ملت و کشور دارد باید تلاش کند در معالجه این دردها یار شاطر باشد و نه بار خاطر. مگر نمی بینیم چگونه سیاست گربه چلیده را بازی می کنند؛ ضرب المثلی می گوید گربه را هر گونه رها کنی چهار دست و پا به زمین می رسد.

دشمنان انقلاب و تمامی جنود داخلی و خارجی‌ آنها بنا را بر آن دارند هر آنچه در ایران می گذرد سیاه نشان دهند . اگر گفتی تعداد مقلات رشد علمی و... می گویند به چه درد می خورد. اگر از صنعت دفاعی و موشکی حرف زدی آن را منشا بیچارگی می بینند. اگر ملت محرم عزاداری کرد می گویند چرا مردم را غرق در غم می کنید اگر برای حادثه ای عزای عمومی اعلام کردی بر می آشوبند و اگر در جایی چنین نکنی عکس آن موضع می گیرند و...

آخرین نکته در این مقال آن است که در مقوله فرهنگ هم همچنان جنگ تمام عیار جاری است. آخرین شیطنت آنان به چالش کشیدن ساحت قدسی امام رووف با مستمسک ماجرای جنایی اواخر دهه هفتاد است. مردی که از سلامت روان برخوردار نبود و به دلیل قتل های ارتکابی به عنکبوت شب معروف شد اما بدخواهان دین ستیز با تامین مالی کشورهای معاند در خارج از کشور اثر سینمایی کاملا غیر فاخر ساختند و این جنایت را با بازیگری برخی وادادگان شهرت زده و دنیاپرست به اعتقاد دینی مردم و ارادت آنان به ساحت امام رضا علیه السلام نسبت دادند. اما باید بدانیم جبهه معاند به همان مقیاس که برای تضعیف ارزش ها و باورهای ملی و دینی تلاش می کند برای خنثی کردن اقدامات اعتبار آفرین و فزاینده داشته های اجتماعی نظام مثل « سلام فرمانده » نیز مایه می گذارد. پس هم باید به هوش بود و هم باید به صراحت به لشکر رسانه ای فرهنگی و هنری و مجازی دشمن گفت به تعبیر رهبر انقلاب در عرصه تقابل فرهنگی هم همچون عرصه نظامی و سیاسی دوران بزن در رو تمام شده است.

به صراحت بدانید این مردم به تعبیر امام رضا علیه السلام در درون حصن لا اله الا الله و با رشته امامت و ولایت شیرینی وحدت و همدلی و هم افزایی فرهنگی را مدام تجربه می کنند و شمایان با اقدامات زبونتان تنها عرض خود می برید و زحمت ما می دارید.

اما نکته اول را در پایان در قالب یک سوال مطرح می کنم می دانید چرا تمام فشار و تخریب دشمنان متوجه نماد امامت و ولایت است؟ طبیعی است نخ تسبیح انسجام بخش آحاد امت این جاست و آنان می خواهند این رشته گسیخته شود. رمز تبیین جایگاه این مهم از سوی امام رضا (ع) این جا نمایان می‌شود که ان‌شاء‌الله به لطف حق سرافرازی ملت و کشور را در وفاداری و بصیرت و اتباع چون همیشه شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام/

 

نظرات/سوالات

  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید

چند رسانه ای

صوت: بحث و گفتگو دکتر جعفری در باب شبهات فرهنگی
صوت: گزارش صحن علنی دوشنبه 26 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
صوت: نطق اضطراری آخر سال دکتر قاسم جعفری در مجلس
گزارش صحن علنی 25اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی شنبه 24 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی 21 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش بازدید دکتر قاسم جعفری از حوزه گیفان

آخرین مطالب

آمار بازدید

امروز
دیروز
بازدید کل
133
245
1775233
یکشنبه، 18 شهریور 1403

گالری تصاویر

No result...