A+ R A-

در توزیع نمایندگان جدید مجلس، عدالت رعایت نشد

در توزیع نمایندگان جدید مجلس، عدالت رعایت نشدنماینده پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در توزیع نمایندگان جدید مجلس بین استانها و مناطق مختلف کشور رعایت عدالت دیده نمی شود.

'قاسم جعفری' روز یکشنبه در واکنش به نحوه اجرای طرح افزایش تعداد نمایندگان و اصلاح جداول حوزه های انتخابیه از سوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور اظهار کرد: ظاهرا تنها مبنای مورد نظر دوستان در توزیع نمایندگان جمعیت بوده است.

وی در گفت و گو با ایرنا ضمن تاکید بر استحقاق خراسان شمالی برای سهم بری از کرسی های جدید نمایندگی افزود: وسعت سرزمینی، جمعیت، محرومیت، شرایط خاص جغرافیایی، داشتن ماهیت روستایی و وضعیت نامناسب راهها از عواملی است که می طلبد به این استان نگاه ویژه ای صورت گیرد.

نماینده شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، جاجرم و گرمه در مجلس گفت: این استان بیش از 600 روستای بزرگ و پرجمعیت دارد که حق دارند نماینده آنان از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شود اما در وضعیت کنونی این خواست شدنی نیست.

جعفری افزود: اگر مبنای مجلس در اجرای این طرح 'عدالت' است باید همه جوانب امر را سنجیده و بر آن اساس تصمیم گیری کند.

وی گفت: نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی پیش از این تلاش کردند تا با حضور در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، ذهن نمایندگان را نسبت به این امر روشن سازند و از این پس نیز برای استیفای حقوق مردم منطقه خواهند کوشید.

استان خراسان شمالی با 8 شهرستان و بیش از 900 هزار نفر جمعیت، اکنون دارای 4 کرسی مستقل نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است و شهرستان فاروج در این استان نیز با شهرستان قوچان در استان خراسان رضوی، یک کرسی مشترک نمایندگی دارند. بر اساس اعلام کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی، طرح افزایش تعداد نمایندگان و اصلاح جداول حوزه های انتخابیه در این کمیسیون بررسی نهایی و به تصویب رسیده و بزودی در صحن علنی مجلس رسیدگی می شود. استان های آذربایجان شرقی و غربی، همدان، قزوین، فارس، چهارمحال و بختیاری، البرز، خراسان رضوی و جنوبی، گلستان، سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان، مازندران، تهران، کرمانشاه، بوشهر، اصفهان، خوزستان و لرستان استان هایی هستند که مشمول این طرح شده و به هر یک از آن ها یک نماینده اضافه می شود. بر اساس لایحه اصلاح جدول حوزه های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها، تعداد نمایندگان مجلس از 290 نفر به 310 نفر افزایش می یابد. طبق اصل ۴۴ قانون اساسی هر 10 سال یک بار باید حدود ۲۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس اضافه شود که این اتفاق آخرین بار در سال ۷۸ رخ داده بود و براساس مصوبه مجلس در آن سال تعداد نمایندگان از ۲۷۰ نفر به ۲۹۰ افزایش یافت.

انتهای پیام /*

نظرات/سوالات

  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید

چند رسانه ای

صوت: بحث و گفتگو دکتر جعفری در باب شبهات فرهنگی
صوت: گزارش صحن علنی دوشنبه 26 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
صوت: نطق اضطراری آخر سال دکتر قاسم جعفری در مجلس
گزارش صحن علنی 25اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی شنبه 24 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی 21 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش بازدید دکتر قاسم جعفری از حوزه گیفان

آخرین مطالب

آمار بازدید

امروز
دیروز
بازدید کل
187
650
1637049
جمعه، 31 فروردين 1403

گالری تصاویر

No result...