A+ R A-

تأثیرهای ازدیاد نسل در استحکام امنیت ملی و حفظ تمدن کشور

تأثیرهای ازدیاد نسل در استحکام امنیت ملی و حفظ تمدن کشوردکتر جعفری نماینده مردم شریف 5 شهرستان استان طی جلسه ای با حضور خانم های رابط امور بانوان در ادارات استان، در خصوص اندیشه های رهبر معظم انقلاب در زمینه ازدیاد جمعیت و فرزند آوری و تأثیرهای آن در استحکام امنیت ملی یک کشور به بحث و گفتگو پرداختند.

در پایان این جلسه سوال هایی نیز در خصوص مشکلات بانوان هریک از این ادارات مطرح شد که به برخی از آنها بطور شفاهی در جلسه پاسخ داده شد و برخی از آنها جهت پیگیری به مراجع مربوطه ذیصلاح ارجاع داده شد.

موارد و سوالات مطروحه از سوی این بانوان در این جلسه به شرح زیر می باشد:

1) چرا حق عائله مندی به خانم‌های مجرد تعلق می‌گیرد ولی به خانم‌های متأهل تعلق نمی‌گیرد؟ لطفاً پیگیری مؤثر شود.

2) لطفاً در خصوص وضعیت نابسامان خانم‌های شاغلی که تبدیل وضعیت شدند و همه آنها در سن 27 تا 35 سالگی هستند، یعنی سن باروری و چون شرایط لازم را ندارند از این امر خودداری می‌کنند، لطفاً به فکر این خانم‌ها و یا بهبود شرایط آنها نیز باشید.

3) چرا هیچ تسهیلات برای کارمندان دولت درنظر نمی‌گیرند تا حداقل 2 فرزند داشته باشند و از این نعمت خدایی بهره‌مند شود؟

4) چرا در تمامی ادارت مخصوصاً اداره‌های نظامی (زندان) مهدکودک نمی‌زنند؟

5) یکی از مشکلاتی که اجازه نمی‌دهد فرزند دوم داشته باشم، نبود یک فرد شایسته جهت نگهداری فرزندم است و اینکه سازمان‌ها از خانم‌ها حمایت نمی‌کند و خیلی قانون‌های مصوب اجرا نمی‌کنند. افزایش پاس شیر نکته دیگر وجود تنش و مشاجرات بی‌نهایتی است که در خانه‌ها است. این موارد پیشنهاد می‌شود: کم کردن ساعت کار، دورکاری، تعطیلی 5شنبه‌ها، افزایش مرخصی زایمان و ...

6) پیشنهاد می‌شود سامانه‌ای جامع تحت عنوان نظام پیشنهادات راه‌اندازی گردد که کارکنان ادارات و مدعوین جلسه و دیگر زنان در این خصوص پیشنهادات خود را بیان نمایند تا بتوان به حل مشکل فوق کمک نماید و می‌توان جهت ایجاد انگیزه به راه‌حل برگزیده، هدایایی اهدا گردد.

7) در قانون نیروهای قراردادی خانم‌هایی که همسرانشان حق عائله‌مندی دریافت نمی‌کنند، برقراری حق اولاد مقرر شده، ولی برای نیروهای خانم رسمی و پیمانی پرداخت نمی‌گردد و در قانون پیش‌بینی نشده است. خواهشمند است لحاظ گردد.

8) کسر ساعت کاری خانم‌ها، اگر پنج‌شنبه‌ها تطعیل شود، یک ساعت اضافه نیز لحاظ نشود. مرخصی سالانه خانم‌ها بیشتر از آقایان باشد. ورود و خروج از محل کار را کمی برای خانم‌ها آسان‌تر نمایند.

9) ما در استان حداقل 2000 زوج داریم که نمی‌توانند بچه‌دار شوند، توانایی مالی برای مخارج بالای درمان را هم ندارند، استان ما چه راه حلی برای این منظور اتخاذ کرده است؟

10) بازنشستگی زودتر از موعد خانم‌ها، در نظر گرفتن کلیه سوابق خدمتی با پرداخت حق بیمه (تجربی یا غیرتجربی) در سوابق خدمتی کارکنان بویژه اناث، تبدیل وضعیت کلیه کارکنان (با 10 سال سابقه هنوز قراردادی هستند)، کمک هزینه تحصیل فرزندان

11) حذف ضافه کار اجباری خانم‌ها در بعدظهرها

12) کاهش ساعت کاری بانوان به شکلی که خود انتخاب کنند که یک ساعت دیرتر بیاید یا زودتر محل کار را ترک کند

13) دلیل تفاوت فاحش بین حقوق کارمندان رسمی و پیمانی با نیروهای قراردادی چیست؟ در صورتی که نیروهای قراردادی چندین برابر نیروهای رسمی فعالیت دارند. نیروهای قراردادی امنیت شغلی برای آینده ندارند.

14) احتراماً به استحضار می‌رساند باتوجه به تأکید مقام معظم رهبری به تحکیم بنیان خانواده و تأکید بر ازدیاد جمعیت، خواهشمند است نسبت به حل مشکل نیروهای تبدیل وضعیت نشده که اکثراً خانم هستند (حدود 350 نفر) دستور اقدام بفرمایید. زیرا عملاً این کار باعث نابودی خانواده‌ها شده و برای اکثر خانواده‌ها نشملاتی بوجود آمده است. از جمله سقط جنین به دلیل رفت و آمد، مشکلاتی که برای فرزندان پیش آمده به دلیل نبودن مادر در شهر محل سکونت و مشکلاتی که برای همسران بوجود آمده و مزاحمت‌هایی که در مسیر رفت و آمد برای خانم‌ها بوجود آمده و ...

15) در سال 1388 در مجلس به تصویب رسید بنیاد شهید و امور ایثارگران جزء مشاغل سخت و زیان‌آور باشد، با توجه به فشار روحی روانی و استرس بیش از حد، اکثر کارمندان بیمار شده‌اند، ولی بنیاد شهید کشور اجرا نمی‌کند، خواهشمند است علت اجرایی نشدن این قانون بررسی شود.

16) عدم موافقت سازمان تأمین اجتماعی با مرخصی 9 ماهه بانوان، عدم برقراری کمک هزینه اولاد جهت فرزندان (بیش از 2 تا)، کسر ساعت کار بانوان یا دورکاری

17) طرحی با عنوان استخدام 2 خانم برای یک پست که اگر اجرا شود به نفع خانم‌هاست

18) قرار دادن مهد کودک در ادارات، قانون کار نیمه وقت برای خانم‌های شاغل، بازنشستگی 15 ساله با 20 روز حقوق یا 10 ساله با 15 روز حقوق، دورکاری برای خانم‌ها، بیمه خانم‌های خانه‌دار، با توجه به تعداد فرزند، مرخصی ساعتی روزانه افزایش یابد.

19) نبود مرکز مطمئن و تخصصی جهت نگهداری کودک در ساعات کاری

20) آیا فکری برای جوانان تحصیل کرده و بیکار شده است؟

21) چرا نظر سازمان زندان‌ها این است که نیروهای قراردادی حق رفتن به مرخصی زایمان ندارند؟

22) درخواست بازنشستگی 15 سال با 20 روز حقوق

23) کارمند اداره مالیات هستم، یک ماه قبل از استخدام فرزندم متولد شد در حال حاضر 3 ماه شروع بکار کرده‌ام و درخواست مرخصی زایمان کردم اما کتباً جوابی به درخواستم داده نشده است.

24) اگر خانمی در دوارن بارداری استراحت پزشکی داشته باشد از مرخصی زایمان کم می‌شود!

25) اخیراً در لایحه حمایت از خانواده عنوان گردیده است مجردان در اولویت استخدام به عنوان هیئت علمی قرار ندارند، بنظر شما ایت قانون به حمایت از خانواده کمک می‌کند؟/

انتهای پیام

نظرات/سوالات

  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید

چند رسانه ای

صوت: بحث و گفتگو دکتر جعفری در باب شبهات فرهنگی
صوت: گزارش صحن علنی دوشنبه 26 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
صوت: نطق اضطراری آخر سال دکتر قاسم جعفری در مجلس
گزارش صحن علنی 25اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی شنبه 24 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی 21 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش بازدید دکتر قاسم جعفری از حوزه گیفان

آخرین مطالب

آمار بازدید

امروز
دیروز
بازدید کل
359
716
1643271
جمعه، 14 ارديبهشت 1403

گالری تصاویر

No result...