A+ R A-

مهمان کمیسیون آموزش می ماند یا می رود؟!

مهمان کمیسیون آموزش می ماند یا می رود؟!دیروز آقای نیلی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در کمیسیون حاضر شد و ابتدا به معرفی خود پرداخت سوابق شخصی و رزومه علمی خود را قدری توضیح داد. سپس بعضی از همکاران به طرح سوالات خود پرداختند.

کسی پرسید آقای نیلی با توجه به اهمیت رشد علمی در کشور و دغدغه هایی که نظام و بویژه رهبر معظم انقلاب در این خصوص دارد، شما چه برنامه ای دارید؟

کسی دیگر از دوستان پرسید آقای نیلی! شما به خوبی می دانید که مجلس چرا به آقای نیلی منفرد رأی نداد. شما به پیام اینکه چرا توفیقی به مجلس معرفی نشد واقفید و خوب می دانید که به چه دلیل مجلسیان رأی اعتماد خود را از آقای دکتر فرجی دانا پس گرفتند. ایشان که بسیار از شما قوی تر بود. آیا شما در صدد عملی کردن این پیام مجلس خواهید بود؟

ایشان به بحث علمی با توجه به برنامه های ارائه کرده پرداخت و گفت تلاشم را می کنم که قدم های اساسی در این راستا برداشته شود. در همین راستا به سوابق خود در سپاه اشاره کرد که به عنوان معاونت فنی و پژوهشی نیروی هوایی سپاه پاسداران مشغول بوده است.

در خصوص فضای دانشگاه می گفت آرامش در محیط علمی را صد در صد قبول دارم و با هر چیزی که آرامش را در محیط های علمی بهم بزند مخالفم و مانع خواهم شد. فصل الخطاب من در این راستا قانون است و فصل الخطاب تصمیمات اصلی ما نظرات رهبری است.

می گفت با آنکه رشته ام فنی است، ولی به علوم انسانی و تحول در این عرصه اعتقاد جدی دارم. البته در صحبت های خود از دورنمای فرهنگی دانشگاه و نقش تأثیرگذار دانشگاه صحبتی به میان نیاورد.

از او پرسیدند که با این رشد بی رویه، با دانشگاه آزاد چه خواهید کرد؟! معتقد بود امروز همه صاحبنظران واقفند که دانشگاه آزاد شرایط خاصی را ایجاد کرده است، منتها همه باید کمک کنند. می دانید که به تنهایی نمی شود مسیر را اصلاح کرد. مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی و همه باید کمک کنند. من هم قول می دهم که در این راستا برای اصلاح امور تلاش کنم.

پرسیده شد تفاوت شما نسبت به فرجی دانا چیست؟ چون بنظر می رسد که او قوی تر از شما بود. پاسخ داد من با ایشان دوستم. اما معنایش این نیست که ما در همه شرایط عین هم حرکت کنیم. من نسبت به ایشان تعامل گراتر هستم. هرچقدر ایشان بسته بود، من بشدت به مشورت اعتقاد دارم. سعی می کنم که رابطه ی خوبی با مجلس داشته باشم.

نگران کیفیت آموزش عالی و مدارک آن هستم. سوابق من نشان می دهد که سعی کرده ام از نیروهای مختلف درست استفاده کنم. سوابق مرا در دانشگاه فنی و مدت سرپرستی دانشگاه تهران می توانید ببینید.

در خصوص فتنه از او سوال شد و کسانی که نقش در فتنه داشتند. سعی داشت کلی پاسخ بگوید و وارد مباحث جدی نشود. به تعبیر بعضی از دوستان نسبت به پیام استیضاح وزیر سابق تجاهل العارف می فرمود.

با همه این وجود بنظر می رسد کم بودن تجربه مدیریت، عدم شفافیت در اعلام مواضع و برخی ملاحظات در بیان مطالب، باعث آن شد که فضای کمیسیون نسبت به مجهولات خود پاسخ روشنگری دریافت نکند. در یک کلام آقای دکتر محمود نیلی احمدآبادی برای نشستن بر صندلی وزارت، راه دشواری در پیش دارد./

انتهای پیام

نظرات/سوالات

  • هیچ نظری یافت نشد
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید

چند رسانه ای

صوت: بحث و گفتگو دکتر جعفری در باب شبهات فرهنگی
صوت: گزارش صحن علنی دوشنبه 26 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
صوت: نطق اضطراری آخر سال دکتر قاسم جعفری در مجلس
گزارش صحن علنی 25اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی شنبه 24 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش صحن علنی 21 اسفند در مصاحبه با رادیو فرهنگ
گزارش بازدید دکتر قاسم جعفری از حوزه گیفان

آخرین مطالب

آمار بازدید

امروز
دیروز
بازدید کل
377
716
1643289
جمعه، 14 ارديبهشت 1403

گالری تصاویر

No result...